Ou Poșat Prăjit Adânc Peste Roșii De Moștenire

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați oul Poșat prăjit peste roșii de moștenire. O porție conține 569 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ouă, sare kosher și piper proaspăt crăpat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Încercați Pâine plată cu roșii de moștenire cu busuioc prăjit, Bacon caramelizat Bourbon și roșii de moștenire BLT cu ouă prăjite + gouda afumată, și Bocconcini prăjiți cu roșii picante și Chutney de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți un castron cu gheață și apă. Tapetați o tigaie cu prosoape de hârtie.
Într-o oală de 5 litri, aduceți 6 căni de apă la fierbere la foc moderat-mare. După ce apa a ajuns la fierbere, opriți focul. Crăpați fiecare ou într-un ramekin și adăugați rapid în apă. După ce ați adăugat toate ouăle, acoperiți oala și lăsați-o deoparte timp de 3 minute.
Folosind o lingură cu fante, ridicați foarte atent ouăle din apă și direct în vasul cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Scoateți din apa cu gheață și așezați-o pe tava pregătită.
Întindeți făina pe o farfurie și puneți ouăle bătute într-un bol puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați panko cu sare și piper.
Îndepărtați cu grijă 1 ou pocat în făină, îndepărtând orice exces.
Transferați oul pocat în ouăle bătute, apoi transferați cu o lingură cu fante în panko. Se acoperă cu panko și se așează cu grijă pe o farfurie. Repetați cu ouăle rămase.
Încălziți uleiul într-o cratiță grea la foc mare până când un termometru pentru bomboane înregistrează 350 de grade F. Folosind o lingură cu fante, puneți 1 ou acoperit cu panko în ulei și prăjiți până se rumenesc, 10 până la 15 secunde.
Transferați oul prăjit pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu ouăle rămase.
Condimentează Roșia cu sare și piper.
Așezați 1 felie de roșie pe fiecare farfurie și acoperiți fiecare felie cu un ou.
BYOC: încercați acest lucru la începutul primăverii peste niște sparanghel aburit. Puteți adăuga oricând niște spanac proaspăt pentru o criză.
Adăugați totul peste o bucată groasă de pâine crustă sau brioșă engleză pentru un articol distractiv de brunch.