Osso Buco este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de dafin, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 128 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați rozmarinul, cimbrul, frunza de dafin și cuișoarele în cheesecloth și fixați-le cu sfoară. Acesta va fi buchetul tău garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sfoară De Măcelar
3
Pentru gambele de vițel, uscați-le cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Gambele de vițel se vor rumeni mai bine atunci când sunt uscate. Asigurați carnea la os cu sfoara de bucătărie. Condimentează fiecare coadă cu sare și piper proaspăt măcinat. Dragați coapsele în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Coadă De Vițel
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Într-un vas mare de cuptor olandez, încălziți uleiul vegetal până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați cozi de vițel legate în tigaia fierbinte și rumeniți toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Îndepărtați gambele rumenite și rezervați.
7
În aceeași oală, adăugați ceapa, morcovul și țelina. Condimentează cu sare în acest moment pentru a ajuta la extragerea umezelii din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Se sotează până la moale și translucid, aproximativ 8 minute.
9
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Întoarceți gambele rumenite în tigaie și adăugați vinul alb și reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați Garni de buchet și 2 căni din bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când carnea cade de pe os. Verificați la fiecare 15 minute, întorcând gambele și adăugând mai mult stoc de pui, după cum este necesar. Nivelul lichidului de gătit ar trebui să fie întotdeauna de aproximativ 3/4 din drumul până la coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți cu grijă gambele fierte din oală și puneți-le în platou decorativ de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Tăiați firul de bucătărie și aruncați-l.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
13
Scoateți și aruncați Garni de buchet din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Se toarnă toate sucurile și sosul din oală peste coadă.