Orzotto de nuci și stilton cu dovlecei prăjiți și sos de Port

Orzotto de nuci și stilton cu dovlecei prăjiți și sos de Port
Orzotto de nuc și stilton cu dovlecei prăjiți și sos de Port ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 3,74 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cuișoare, nucșoară, șalotă de banane și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 33 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Piept de curcan umplut cu smochine și Stilton cu sos de Port, Strip Steak cu unt Stilton-Port, și Umami-burgeri prăfuiți cu vin de Port și Stilton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 100g de nuci în apă peste noapte. Se strecoară printr-o sită, se pune într-o tigaie și se acoperă cu 300 ml apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute. Se strecoară din nou, se întoarce în tigaie cu bulionul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă într-un blender, se amestecă pe mediu timp de 5 minute, apoi se strecoară înapoi în tigaie. Puneți deoparte până la pas
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Faceți sosul: înmuiați șalota în ulei la foc blând timp de 10 minute. Se amestecă condimentele și bulionul, se mărește focul și se reduce cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se toarnă în Port și se fierbe ușor timp de 20 de minute. Se strecoară într-o tigaie curată și se reduce la foc mare până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru dovlecei, încălziți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor. Prăjiți dovleceii timp de 3-4 minute, apoi amestecați nucile cu scorțișoara, zahărul și un vârf de sare. Prăjiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Între timp, faceți orzotto. Încălziți stocul de nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Încălziți uleiul și 25g unt într-o tigaie mare, adâncă, adăugați șalotele și înmuiați timp de 10 minute, dar nu colorați. Se amestecă usturoiul și se fierbe încă 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți din tigaie, puneți-o deoparte, apoi ștergeți tigaia curată. Creșteți căldura, vârful în orz și prăjiți timp de 2-3 minute, menținându-l în mișcare, astfel încât să nu ardă. Amestecați rapid șalotele și usturoiul înapoi în tigaie cu orzul, apoi turnați șampania. Se amestecă bine și se adaugă o lingură de bulion cald de nucă. Coborâți puțin focul și continuați să adăugați stoc când orzotto pare însetat, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea de tigaie. (Veți avea nevoie de aproximativ 500 ml stoc în total. Completați cantitatea cu stoc de legume, dacă este necesar.) Gătiți până când orzul este fraged 35-40 de minute (aveți mult mai multă grație cu asta decât cu orezul, deoarece își păstrează mușcătura mai mult timp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
OrzOrz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Când este gătit, adăugați încă o jumătate de oală de stoc (pentru a opri îngroșarea orzotto pe măsură ce se răcește), apoi amestecați stiltonul și un buton de unt. Amestecați și condimentați, amintindu-vă că stilton poate fi foarte sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Pentru a servi, reîncălziți sosul, adăugând puțin mai mult Port dacă este prea gros, apoi amestecați jeleul de coacăze roșii până se dizolvă și terminați cu untul. Puneți puțin sos peste fiecare farfurie și acoperiți cu câteva linguri de orzotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
PortPort
12
Garnisiți cu dovleceii prăjiți și jumătățile de nucă, câteva bucăți mici de stilton și frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
StiltonStilton
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă

Ingrediente

1001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.jumatati de nucjumatati de nuc5001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPătrunjel, tocat fin pentru ornatPătrunjel, tocat fin pentru ornat1Oreos dublu umplutulei de floarea soareluiulei de floarea soarelui251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesărat, plus un buton suplimentarunt nesărat, plus un buton suplimentar2șalotă de banană, tocată măruntșalotă de banană, tocată mărunt1cățel de usturoi, tocat fincățel de usturoi, tocat fin1001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.orz de perleorz de perle1251 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfirimituri de biscuiți graham cu ciocolată (aproximativ 14 biscuiți întregi)firimituri de biscuiți graham cu ciocolată (aproximativ 14 biscuiți întregi)851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.stilton sau alternativă vegetariană, cubată, plus suplimentar de servitstilton sau alternativă vegetariană, cubată, plus suplimentar de servit1șalotă de banană, tocată măruntșalotă de banană, tocată mărunt12 lingurițe de pudră de usturoiulei de floarea soareluiulei de floarea soarelui4boabe de ienupăr, ușor zdrobiteboabe de ienupăr, ușor zdrobite1stickScorțișoară de 5 cm ruptă în jumătateScorțișoară de 5 cm ruptă în jumătate2Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat51păstăi de cardamom negru sau verdepăstăi de cardamom negru sau verde1pinchciupiți nucșoară rasăciupiți nucșoară rasă2001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPătrunjel, tocat fin pentru ornatPătrunjel, tocat fin pentru ornat3001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilportul tawnyportul tawny12 lingurițe de pudră de usturoijeleu de coacăze roșiijeleu de coacăze roșii251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesăratunt nesărat251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional1micidovlecei de nucă, curățați, desemănați și tăiați în zaruri de 1cmdovlecei de nucă, curățați, desemănați și tăiați în zaruri de 1cm251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.jumatati de nucjumatati de nuc1pinchciupiți scorțișoară măcinatăciupiți scorțișoară măcinată1Oreos dublu umplutzahăr muscovado ușorzahăr muscovado ușor1micifrunze de Nasturel, pentru a servifrunze de Nasturel, pentru a servi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista