Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde

Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde
Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 477 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, brânză feta, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde, Orzo cu Feta, fasole verde și roșii, și Orzo cu Feta, roșii și mărar.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul, sucul de lămâie și mierea într-un castron mic. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinetăVinetă
OțetOțet
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aduceți bulionul să fiarbă în cratiță mare grea. Se amestecă orzo, se reduce focul la mediu, se acoperă parțial și se fierbe până se înmoaie, dar încă ferm pentru a mușca, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgere.
4
Transferați într-un castron mare și larg, aruncând frecvent până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă roșiile, feta, busuiocul și ceapa verde în orzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Brânză FetaBrânză Feta
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
6
Adăugați vinaigretă; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
8
Adăugați nuci de pin; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
9
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista