Bok Choy prăjit cu Tofu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bok Choy prăjit cu Tofu. Pentru $5.72 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 374 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de bok choy, amidon de porumb, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tofu prăjit cu Bok Choy, Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu, și Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele din tulpinile bok choy.
Tăiați frunzele în bucăți de 2 inci; tăiați tulpinile în felii diagonale de 1/4 inci (nu combinați frunzele și tulpinile).
Tăiați tofu în felii de 1/4 inch. Înveliți tofu cu amidon de porumb.
Tăiați șalotele în felii subțiri.
Încălziți wok sau tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal;rotiți wok pentru a acoperi partea.
Adăugați 2 bucăți tofu; gatiti 1 minut, rotind o data. Repetați cu tofu rămas, îndepărtând tofu după cum este necesar. Întoarceți tofu la wok.
Adăugați sos de stridii; aruncați până când tofu este acoperit uniform.
Încălziți wok la foc mare.
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal;rotiți wok pentru a acoperi partea.
Adăugați șalotă; se prăjește 30 de secunde.
Adăugați tulpini de bok choy și sare; se prăjește 1 minut.
Adăugați frunze de tofu și bok choy; acoperiți și gătiți 1 minut.