Orzo cu creveți la grătar, legume de vară și vinetă Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo cu creveți la grătar, legume de vară și vinaigretă Pesto. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 503 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură la grătar și legume de vară cu Pesto, Salată grecească de orzo și creveți la grătar cu vinetă de muștar-mărar, și Creveți la grătar și legume de vară cu sos de zară.
Instrucțiuni
1
Gatiti orzo in oala mare cu apa sarata clocotitapână când este fragedă, dar încă fermă de mușcat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Se transferă într-un castron mare și se aruncă cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Bateți 2 linguri de ulei și 2 linguri de oțet într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Ungeți dovleceii și ardeiul gras cu amestec de ulei, apoi presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ulei De Gătit
7
Bateti pesto, suc de lămâie, restul de 3 1/2 linguri de ulei, și restul de 2 linguri de oțet într-un castron mic pentru pesto vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Suc De Lămâie
Oțet
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Puneți creveții într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați 2 linguri de vinaigretă pesto; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Grătiți dovleceii și ardeiul gras până la crocant, aproximativ 3 minute pe parte pentru dovlecel și 4 minute pe parte pentru ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Transferați pe suprafața de lucru.
12
Presărați creveții cu sare și piper; grătiți până se carbonizează și se fierbe, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Puneți creveții în castron cu orzo. Se toacă dovleceii și ardeiul gras; se adaugă în castron cu orzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Creveți
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Adăugați vinaigreta rămasă, roșiile, busuiocul feliat și mozzarella; aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tomate
Busuioc
15
Se ornează cu crenguțe de busuioc și se servește rece sau la temperatura camerei.