Orezul lui Robin
Orezul lui Robin este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 180 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cuiburile de ouă ale lui Robin, Supă De Robin De Mare, și Strawberry Rhubarb Robin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 3 minute.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați orez și migdale; sotati 2 minute.
Adăugați sare, piper negru proaspăt măcinat și bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.