Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul și fasolea din Caraibe. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de fasole, apă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez și fasole din Caraibe, Orez Și Fasole Din Caraibe, și Fasole roșie din Caraibe și orez.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță și amestecați orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când lichidul este absorbit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras și usturoiul; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați roșii tocate, sare, piper roșu zdrobit și chimen și sotati 2 minute. Se amestecă orezul fiert, cilantro și fasolea neagră și se gătește 1 minut sau până se încălzește bine. Împărțiți amestecul de fasole uniform între 4 farfurii și presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Orez Fiert
3 Linguri De Ulei Vegetal
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată