Orez Verde (Arroz Verde)

Orez Verde (Arroz Verde)
Orezul verde (Arroz Verde) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 523 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare și piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez verde ("Arroz Verde"), Orez Mexican Verde (Arroz Verde), și Arroz Verde (Orez Verde Mexican) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță mare cu fundul greu sau cuptorul olandez mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați orezul și sarea și amestecați pentru a acoperi. Când orezul începe să pară opac și cret, adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi orezul cu lățimea a 2 degete (aproximativ 1 inch). Aduceți la fierbere rapidă și fierbeți-fără agitare!-până când nivelul apei atinge nivelul orezului. Amestecați orezul o dată și reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați usturoiul, amestecând astfel încât să nu se lipească și gătiți până la parfum. Se amestecă spanacul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Ridicați focul la mediu-înalt și gătiți până când spanacul este doar încălzit. Nu gătiți prea mult sau spanacul se va decolora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
După ce orezul a terminat de gătit, pliați spanacul în oală. Puneți orezul astfel încât spanacul să fie distribuit uniform. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar. Dacă doriți, adăugați câteva picături de ulei de măsline pentru a da orezului un pic de luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista