Orez Tamarind
Orezul Tamarind ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 380 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de turmeric, ulei vegetal, semințe de schinduf și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Orez Tamarind, Budincă De Orez La Cuptor Cu Tamarind, și Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă medie la foc mediu-mare până când strălucește. Stați înapoi și adăugați frunze de curry, semințe de schinduf, semințe de muștar negru, gram bengal și arahide (uleiul va pulveriza). Se amestecă până când uleiul este infuzat cu arome și parfumul emană din amestec, aproximativ 5 minute, reducând căldura, după cum este necesar, dacă frunzele de curry amenință să ardă.
Adăugați ardeiul iute și turmericul. Gatiti, amestecand constant, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Adăugați tamarindul și zahărul și gătiți, amestecând continuu, până când uleiul se separă, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și amestecați ușor până când este acoperit bine cu amestecul de tamarind. Se condimentează după gust cu sare și se transferă într-un bol de servire.