Orez sălbatic și ciuperci, stil sudic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul sălbatic și ciupercile, în stil sudic. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Prăjite În Stil Sudic, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Orez sălbatic cu ciuperci pentru rețete similare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS