Orez sălbatic, sparanghel și brânză de capră Frittata
Orez sălbatic, sparanghel și brânză de capră Frittatan este un fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 154 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, coajă de lămâie, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci sălbatice și brânză de capră Frittata, Sparanghel și brânză de capră Frittata, și Sparanghel prăjit și brânză de capră Frittata.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine cu un bici; deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați sparanghel și usturoi și sotati 2 minute.
Adăugați ceapa și sotati 1 minut sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Adăugați roșiile, orezul, busuiocul și coaja; gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine. Reduceți căldura la mediu. Amestec Pat într-un strat uniform în tigaie; se presara cu branza.
Se toarnă amestecul de ou peste amestecul de orez; gătiți 4 minute sau până aproape setat.
Wrap mâner de tigaie cu folie; se fierbe 4 minute sau pana se rumeneste si se seteaza.