Orez Spaniol Picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul spaniol picant. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, roșii și ardei iute, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Orez Șofran Spaniol Picant, Pui spaniol cu orez picant de lămâie, și Picant Cârnați Spaniolă Orez Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 2-qt uns. vasul de copt, combinați orezul, ceapa, măslinele, chimenul, roșiile, apa și uleiul. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute.
Coaceți, neacoperit, cu 10-15 minute mai mult sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă cilantro, dacă se dorește.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Becker Vineyards Tempranillo cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Podgoriile Becker Tempranillo
Straturile de cireșe, ierburi uscate și cedru completează fructele roșii ale Palatului de cireșe și coacăze, apoi se termină cu piper negru moale și tutun proaspăt.