Orez sotat cu varza varza
Orez sotat cu varză varză este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 301 de calorii . Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 102 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, ardei cayenne, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este bun. Fasole neagră și orez brun cu varză cu usturoi , linte picant și supă de orez negru cu kale, spanac și praz și corned beef la cuptor cu varză sotă și cartofi noi la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți o inserție pentru aburi într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub partea inferioară a cuptorului. Aduceți apa la fiert.
Adăugați varza kale, acoperiți și gătiți la abur până când se înmoaie, 7 până la 10 minute.
Încinge uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, țelina, ciupercile, ardeiul verde și usturoiul în amestecul de ulei și unt până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Amestecați varza și orezul în amestec, rupând orezul în boabe cu lingura în timp ce amestecați; asezonați cu muștar uscat, piper cayenne, sare și piper negru. Gatiti si amestecati pana cand orezul este fierbinte, aproximativ 5 minute.