Orez Simplu Prăjit Cu Șapte Condimente Japoneze

Orez Simplu Prăjit Cu Șapte Condimente Japoneze
Orezul simplu prăjit cu șapte condimente japoneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1296 calorii. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați Earth balance, wildwood tofu la cuptor, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Orez Prăjit Japonez, Orez prajit japonez-nr. 8-nr. 8-nr. 8, și Orez prăjit simplu și delicios.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții1
Scor De Sănătate88
Revista