Orezul prăjit Vegetarian este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de muguri de fasole, morcovi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orez Prăjit Vegetarian Sănătos, Orez Prăjit Cu Ananas Vegetarian, și Orez Prăjit Vegetarian Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
În timp ce orezul gătește, pulverizați tigaia antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă ouăle bătute peste fundul tigaiei și se fierbe până se întărește; se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Când ouăle sunt reci, tăiate în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati morcovii, ceapa si usturoiul in ulei 1 minut. Se amestecă păstăile de mazăre și mugurii de fasole; gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă orezul și sosul de soia; reduceți focul la mediu. Gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă ouăle; gatiti pana se incalzeste.