Orez prăjit de pui cu legume

Orez prăjit de pui cu legume
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Orezul prăjit cu pui cu legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 548 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sos de soia, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pui, legume și orez prăjit Sriracha, Orez prăjit brun cu pui și legume, și Orez prăjit cu legume de primăvară și ouă prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați puiul cu sos de soia și ulei de susan. Acoperiți și marinați la temperatura camerei timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați puiul și marinada și amestecați până când puiul este gătit, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
4
Transferați puiul pe o farfurie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Adăugați ulei vegetal în tigaie și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă legumele și se gătește 1 minut. Creșteți căldura la mediu-mare, amestecați orezul până se încorporează și se fierbe, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CeapăCeapă
OrezOrez
7
Folosind o lingură de lemn, formați un puț în amestec.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
8
Adăugați ouă și amestecați bine până se înmoaie. Apoi rupeți și amestecați în orez; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
OrezOrez
9
Lăsați să gătească netulburat până se formează o crustă aurie, aproximativ 1 minut. Întoarceți orezul cu o spatulă și gătiți cealaltă parte. Repetați de 2 sau 3 ori până când orezul este uniform auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Adăugați puiul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
11
Se servește cald.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista