Orez prăjit de pui cu legume
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Orezul prăjit cu pui cu legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 548 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sos de soia, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pui, legume și orez prăjit Sriracha, Orez prăjit brun cu pui și legume, și Orez prăjit cu legume de primăvară și ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați puiul cu sos de soia și ulei de susan. Acoperiți și marinați la temperatura camerei timp de 10 minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și marinada și amestecați până când puiul este gătit, 3 până la 4 minute.
Transferați puiul pe o farfurie; pus deoparte.
Adăugați ulei vegetal în tigaie și încălziți la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă legumele și se gătește 1 minut. Creșteți căldura la mediu-mare, amestecați orezul până se încorporează și se fierbe, 3 minute.
Folosind o lingură de lemn, formați un puț în amestec.
Adăugați ouă și amestecați bine până se înmoaie. Apoi rupeți și amestecați în orez; condimentează cu sare și piper.
Lăsați să gătească netulburat până se formează o crustă aurie, aproximativ 1 minut. Întoarceți orezul cu o spatulă și gătiți cealaltă parte. Repetați de 2 sau 3 ori până când orezul este uniform auriu.
Adăugați puiul și amestecați pentru a combina.