Orez Prăjit De Porc Thailandez

Orez Prăjit De Porc Thailandez
Orezul prăjit de porc thailandez este o rețetă chineză care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. 266 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piper măcinat, suc de lime, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Larb de porc (salată thailandeză cu carne de porc, ierburi, Chili și pudră de orez prăjită), Orez Prăjit Thailandez, și Orez Prăjit Thailandez.

Instrucțiuni

1
Încălziți un wok mare la foc mare până când mici șuvițe de fum se ridică din wok.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se toarnă ulei de arahide în wok și se amestecă rapid usturoiul în uleiul fierbinte, urmat de carne de porc. Gatiti si amestecati pana cand carnea de porc se rumeneste si nu mai este roz in interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Se amestecă orezul în amestecul de porc; adăugați sos de soia și sos de pește. Gatiti si amestecati amestecul timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Amestecați varza de fasole mung, ceapa, roșiile de struguri, ardeii iute uscați și cilantro în orez. Gatiti si amestecati pana cand mugurii de fasole mung sunt usor ofiliti si translucizi, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole MungMuguri De Fasole Mung
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Împingeți orezul prăjit pe părțile laterale ale wok-ului, lăsând un loc gol în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Se toarnă oul bătut în locul gol și se amestecă oul până când este ferm și nu mai curge, aproximativ 1 minut. Se amestecă orezul prăjit cu ou amestecat, se presară cu ceapă verde și piper alb și se ia de pe foc. Strângeți sucul de lămâie deasupra și aruncați ușor orezul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Îndepărtați ardeii iute uscați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Orezul prăjit de porc poate fi asociat cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista