Orez Prăjit De Porc La Grătar
Faceți muschi de porc la grătar
Instrucțiuni
Tăiați orice grăsime din carne de porc și uscați carnea de porc. Într-un castron amestecați împreună ingredientele rămase la grătar.
Adăugați carne de porc în sosul de grătar, transformându-l în strat.
Într-o tigaie mică de copt căptușită cu folie de porc fript 25 de minute sau până când un termometru pentru carne a introdus cel puțin 2 inci în carnea de porc înregistrează 155 de carne de porc rece complet. Carnea de porc poate fi prăjită cu 2 zile înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilabilă.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch și tăiați feliile în pătrate de 1/2 inch.
Tăiați prazul transversal în felii subțiri și într-un castron înmuiați-l în apă pentru a acoperi, separând feliile în inele și agitând ocazional pentru a disloca orice nisip, 5 minute. Ridicați prazul din apă și scurgeți-l într-o strecurătoare. Tăiați mazărea de zăpadă și înjumătățiți în diagonală.
Faceți lichid de condimente
Întindeți orezul într-o tigaie superficială și separați boabele cu o furculiță.
Într-o tigaie antiaderentă adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și prăjiți prazul și rădăcina de ghimbir 1 1/2 minute sau până când prazul începe să se înmoaie.
Adăugați mazăre de zăpadă și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați vin de orez sau sake și amestecați până când mazărea de zăpadă este crocantă.
Adăugați orez și carne de porc și gătiți, amestecând frecvent, 2 până la 3 minute sau până când sunt încălzite. Se amestecă lichidul de condimente și se adaugă la orezul prăjit, aruncând pentru a acoperi uniform.
Add rice and pork and cook, stirring frequently, 2 to 3 minutes, or until heated through. Stir seasoning liquid and add to fried rice, tossing to coat evenly.