Orez Prăjit De Porc La Grătar

Orez Prăjit De Porc La Grătar
Faceți muschi de porc la grătar

Instrucțiuni

1
Tăiați orice grăsime din carne de porc și uscați carnea de porc. Într-un castron amestecați împreună ingredientele rămase la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați carne de porc în sosul de grătar, transformându-l în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-o tigaie mică de copt căptușită cu folie de porc fript 25 de minute sau până când un termometru pentru carne a introdus cel puțin 2 inci în carnea de porc înregistrează 155 de carne de porc rece complet. Carnea de porc poate fi prăjită cu 2 zile înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch și tăiați feliile în pătrate de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Tăiați prazul transversal în felii subțiri și într-un castron înmuiați-l în apă pentru a acoperi, separând feliile în inele și agitând ocazional pentru a disloca orice nisip, 5 minute. Ridicați prazul din apă și scurgeți-l într-o strecurătoare. Tăiați mazărea de zăpadă și înjumătățiți în diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Faceți lichid de condimente
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Întindeți orezul într-o tigaie superficială și separați boabele cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o tigaie antiaderentă adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și prăjiți prazul și rădăcina de ghimbir 1 1/2 minute sau până când prazul începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Adăugați mazăre de zăpadă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați vin de orez sau sake și amestecați până când mazărea de zăpadă este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
5
Adăugați orez și carne de porc și gătiți, amestecând frecvent, 2 până la 3 minute sau până când sunt încălzite. Se amestecă lichidul de condimente și se adaugă la orezul prăjit, aruncând pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
6
Add rice and pork and cook, stirring frequently, 2 to 3 minutes, or until heated through. Stir seasoning liquid and add to fried rice, tossing to coat evenly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista