Orez negru cu calmar
Orezul negru cu calmar este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 578 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cerneală de calmar, ulei de măsline, orez paella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de mazăre cu calmar și ochi negri, Calmar prăjit Po ' Boy cu Avocado și ulei de Chile Negru, și Rețetă de calmar prăjit cu sos de fasole neagră.
Instrucțiuni
Dacă calmarul are tentacule, trageți-le departe de corp.
Tăiați calmarul în benzi de 1 inch. Apoi tăiați în cuburi de 1 inch.
Se toarnă stocul de pește într-o cratiță, se acoperă și se aduce la foc mic. Puneți o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul.
Adăugați calmarul. Se prăjesc 2 minute, până devin aurii pe alocuri.
Adăugați sofrito și continuați să gătiți la foc mediu timp de 10 minute.
Adăugați o linguriță de apă dacă sofrito începe să se lipească de fundul cratiței.
Adăugați orezul, amestecându-l în calmar. Se prăjește 10 minute, amestecând des. Întoarceți focul la mare și adăugați o oală de stoc, amestecând continuu. Odată ce stocul a fost absorbit, adăugați o altă oală și repetați până când au trecut 5 minute. Se dizolvă cerneala de calmar în puțin din stocul rămas.
Adăugați acest lucru la orez, apoi continuați să adăugați restul stocului. Gatiti orezul inca 12 minute, amestecand frecvent.
Adăugați picada și continuați să gătiți încă 2 minute, sau până când orezul a absorbit cea mai mare parte a lichidului și este doar fraged la mușcătură. Se condimentează cu sare, apoi se servește.
Retipărit cu permisiunea de la de la masa de familie: gătit acasă cu Ferran Adri nr. de Ferran Adri nr. de Ferran Adri nr., (C) Nr. 2011 Phaidon Press