Orez Mexican Simplu

Reteta orez Mexican simplu este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5. Un amestec de bulion de pui, orez cu bob scurt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Atât De Simplu Orez Mexican, Fasole neagră ușoară și orez: o parte mexicană simplă, și Mexican Tofu Scramble cu orez conopidă și Kale {GF, Low Carb, Vegetarian + super simplu } pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă. Se amestecă pudra de chili și chimenul și se gătește aproximativ 30 de secunde.
Adăugați orezul, bulionul de pui și pasta de roșii și aduceți la fierbere.
Transferați într-o farfurie de 1 litru și acoperiți cu folie de aluminiu sau un capac.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când lichidul a fost absorbit și orezul este fraged.
Lăsați să se odihnească timp de 3 până la 5 minute înainte de servire.