Orez integral și linte (Majadara)

Orez integral și linte (Majadara)
Orez întreg și linte (Majadara) este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 234 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 108 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, scorțișoară măcinată, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, Linte și orez, și Linte și orez.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa s-a înmuiat, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ghimbir și amestecați până când este parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
3
Adăugați orez brun și amestecați pentru a acoperi orezul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se amestecă lintea, chimenul, sarea, piperul negru și scorțișoara în amestecul de orez; acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ScorțișoarăScorțișoară
LinteLinte
ChimenChimen
ApăApă
OrezOrez
SareSare
5
Puneți capacul pe oală și fierbeți la foc mic până când lintea este fragedă și orezul a absorbit apa, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista