Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați orezul Indian. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de usturoi, migdale tăiate, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de super. Încercați Orez caș (orez Indian cu iaurt), Orez Indian, și Budinca De Orez Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare; aduceți amestecul la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
* 1 1/2 cani orez galben poate fi înlocuit; omite șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.