Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul gras. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 1375 calorii. Pentru $9.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cârnați andouille, gochugaru, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Bombe De Grăsime De Nucă De Cocos Blackberry-Keto Paleo, și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți usturoiul, sucul de lămâie, boiaua, pudra de curry și turmericul într-un castron mediu; adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru Ungerea Insertului
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Faceți înainte: puiul poate fi marinat cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Aduceți stafidele, oțetul și 2 linguri de apă la fiert într-o cratiță mică, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul se evaporă, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Faceți înainte: stafidele pot fi preparate cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ardeii grași și ceapa; condimentează cu sare. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, 8-10 minute. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt caramelizate, 45-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați usturoiul și pasta de roșii în tigaie și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când pasta de roșii începe să se întunece, cu 10-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă în oțet și boia; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5
Faceți înainte: Soffritto poate fi făcut cu 3 zile înainte.
6
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.
1
Scoateți puiul din marinată; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5-6 litri cu capac la foc mediu-mare. Gatiti puiul, cu pielea in jos, pana cand pielea este maro si crocanta, 10-12 minute; transferați pe o farfurie. (Puteți elimina oasele în acest moment, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Adăugați chorizo în oală și gătiți, amestecând des, până când este crocant, aproximativ 2 minute; transferați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați soffritto în oală și gătiți, amestecând continuu, până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați bulion, răzuind orice bucăți rumenite; condimentați cu sare (sărarea adecvată a lichidului aici este importantă pentru orezul aromat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați orez, cârnați, chorizo și stafide. Se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, aranjați puiul deasupra, acoperiți oala și fierbeți ușor, până când orezul este fraged, 20-25 de minute. Descoperi; crește căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Stropiți restul de 2 linguri de ulei în jurul marginilor oalei și gătiți, netulburat, până când partea inferioară a orezului este crocantă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
În timp ce orezul se gătește, amestecați usturoiul, fasolea fermentată, dacă folosiți, tulpinile de coriandru și ardeii iute într-un castron mic. Cojiți creveții, lăsând capetele și cozile. Devein, umpleți partea tăiată cu amestec de usturoi și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați scoicile și vinul într-o tigaie mare, acoperiți și gătiți la foc mare, amestecând des, până când scoicile se deschid (aruncați orice nu se deschide), aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați scoicile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Condimentați ușor creveții cu sare și gătiți în aceeași tigaie până când se opac în centre, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați creveții în castron cu scoici; se toarnă sucuri de tigaie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Faceți înainte: creveții pot fi umpluți cu 1 oră înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1
Se amestecă gochugaru, cayenne și sare într-un castron mic. Înmuiați părțile tăiate de pene de lămâie în amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Pană De Lămâie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Topiți orezul cu creveți și scoici și stropiți cu sucuri de tigaie rezervate. Se acoperă cu pene de lămâie, ouă, măsline, ardei iute și ardei murați și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Aluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
O Sărbătoare Realizabilă
4
Scoaterea acestui fel de mâncare demn de piesa centrală este o chestiune de a ști când să devii serios (sugestie: pregătire!) și când să se răcească. Iată abordarea noastră.Strategizați cea mai mare parte a acestui fel de mâncare poate fi făcută în avans: îngrășați stafidele și caramelizați soffritto cu până la trei zile înainte. Marinați coapsele de pui și frecați scoicile cu o zi înainte. După aceea, totul, cu excepția crustaceelor, care ar trebui gătite chiar înainte de a mânca, se reunesc într-o singură oală.Improvizeaza nu exista nici o modalitate de a face arroz gordo. Rețeta Fat Rice folosește ingredientele preferate ale bucătarului Abraham Conlon, dar dacă nu sunt ale tale, schimbă-le. Nu găsiți creveți cu cap? Utilizați creveți obișnuiți și săriți umplutura. Scoicile nu sunt curate? Mergi mai departe: este mai important să folosești cele mai bune ingrediente.Atac puneți oala cu orez gras pe masă și lăsați oaspeții să sape: acesta nu este un fel de mâncare pentru mâncătorii timizi, așa cum veți vedea când toată lumea începe să abordeze crustaceele deasupra. Cele mai bune părți îndepărtează petele întunecate și crocante de orez de pe fundul potului sunt salvate pentru final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura