Orez Gras

Orez Gras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul gras. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 1375 calorii. Pentru $9.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cârnați andouille, gochugaru, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Bombe De Grăsime De Nucă De Cocos Blackberry-Keto Paleo, și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți usturoiul, sucul de lămâie, boiaua, pudra de curry și turmericul într-un castron mediu; adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Faceți înainte: puiul poate fi marinat cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Aduceți stafidele, oțetul și 2 linguri de apă la fiert într-o cratiță mică, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul se evaporă, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Faceți înainte: stafidele pot fi preparate cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ardeii grași și ceapa; condimentează cu sare. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, 8-10 minute. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt caramelizate, 45-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați usturoiul și pasta de roșii în tigaie și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când pasta de roșii începe să se întunece, cu 10-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă în oțet și boia; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Faceți înainte: Soffritto poate fi făcut cu 3 zile înainte.
6
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.
1
Scoateți puiul din marinată; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5-6 litri cu capac la foc mediu-mare. Gatiti puiul, cu pielea in jos, pana cand pielea este maro si crocanta, 10-12 minute; transferați pe o farfurie. (Puteți elimina oasele în acest moment, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Adăugați chorizo în oală și gătiți, amestecând des, până când este crocant, aproximativ 2 minute; transferați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați soffritto în oală și gătiți, amestecând continuu, până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați bulion, răzuind orice bucăți rumenite; condimentați cu sare (sărarea adecvată a lichidului aici este importantă pentru orezul aromat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați orez, cârnați, chorizo și stafide. Se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, aranjați puiul deasupra, acoperiți oala și fierbeți ușor, până când orezul este fraged, 20-25 de minute. Descoperi; crește căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Stropiți restul de 2 linguri de ulei în jurul marginilor oalei și gătiți, netulburat, până când partea inferioară a orezului este crocantă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
În timp ce orezul se gătește, amestecați usturoiul, fasolea fermentată, dacă folosiți, tulpinile de coriandru și ardeii iute într-un castron mic. Cojiți creveții, lăsând capetele și cozile. Devein, umpleți partea tăiată cu amestec de usturoi și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați scoicile și vinul într-o tigaie mare, acoperiți și gătiți la foc mare, amestecând des, până când scoicile se deschid (aruncați orice nu se deschide), aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați scoicile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Condimentați ușor creveții cu sare și gătiți în aceeași tigaie până când se opac în centre, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați creveții în castron cu scoici; se toarnă sucuri de tigaie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Faceți înainte: creveții pot fi umpluți cu 1 oră înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1
Se amestecă gochugaru, cayenne și sare într-un castron mic. Înmuiați părțile tăiate de pene de lămâie în amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Topiți orezul cu creveți și scoici și stropiți cu sucuri de tigaie rezervate. Se acoperă cu pene de lămâie, ouă, măsline, ardei iute și ardei murați și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
O Sărbătoare Realizabilă
4
Scoaterea acestui fel de mâncare demn de piesa centrală este o chestiune de a ști când să devii serios (sugestie: pregătire!) și când să se răcească. Iată abordarea noastră.Strategizați cea mai mare parte a acestui fel de mâncare poate fi făcută în avans: îngrășați stafidele și caramelizați soffritto cu până la trei zile înainte. Marinați coapsele de pui și frecați scoicile cu o zi înainte. După aceea, totul, cu excepția crustaceelor, care ar trebui gătite chiar înainte de a mânca, se reunesc într-o singură oală.Improvizeaza nu exista nici o modalitate de a face arroz gordo. Rețeta Fat Rice folosește ingredientele preferate ale bucătarului Abraham Conlon, dar dacă nu sunt ale tale, schimbă-le. Nu găsiți creveți cu cap? Utilizați creveți obișnuiți și săriți umplutura. Scoicile nu sunt curate? Mergi mai departe: este mai important să folosești cele mai bune ingrediente.Atac puneți oala cu orez gras pe masă și lăsați oaspeții să sape: acesta nu este un fel de mâncare pentru mâncătorii timizi, așa cum veți vedea când toată lumea începe să abordeze crustaceele deasupra. Cele mai bune părți îndepărtează petele întunecate și crocante de orez de pe fundul potului sunt salvate pentru final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată

Ingrediente

113ardei habeneroCârnați chinezi sau cârnați de andouille, feliați subțireCârnați chinezi sau cârnați de andouille, feliați subțire6puțin dovlecel tocatPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1cp. legume (de exemplu, spanac)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1parmezan rasardei iute murati tocati marunt (cum ar fi serrano sau jalapeincorporo)ardei iute murati tocati marunt (cum ar fi serrano sau jalapeincorporo)1parmezan rastulpini proaspete de coriandru tocate mărunttulpini proaspete de coriandru tocate mărunt57ardei habenerochorizo spaniol vindecat, feliat subțirechorizo spaniol vindecat, feliat subțire2cp. legume (de exemplu, spanac)Ceapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1-2 linguri ulei de masline extravirginGochugaru și fasolea neagră fermentată se găsesc pe piețele asiaticeGochugaru și fasolea neagră fermentată se găsesc pe piețele asiatice1parmezan rasfasole neagră fermentată (opțional)fasole neagră fermentată (opțional)2catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt4catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt2Crustă: firimituri de biscuiți grahamgochugaru (pulbere grosieră de ardei roșu coreean)gochugaru (pulbere grosieră de ardei roșu coreean)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 linguri de nuci de pin ușor prăjite4 linguri de nuci de pin ușor prăjite2cp. legume (de exemplu, spanac)turmeric măcinatturmeric măcinat6puțin dovlecel tocatOuă fierte în jumătate, măsline negre vindecate cu ulei, măsline spaniole verzi, ardei iute murat (cum ar fi serrano sau jalape aprox.), ardei dulci murați (cum ar fi Peppadew sau cherry) și scallions feliate subțire (pentru servire)Ouă fierte în jumătate, măsline negre vindecate cu ulei, măsline spaniole verzi, ardei iute murat (cum ar fi serrano sau jalape aprox.), ardei dulci murați (cum ar fi Peppadew sau cherry) și scallions feliate subțire (pentru servire)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez de iasomie, clătitorez de iasomie, clătit1cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6puțin dovlecel tocatSare KosherSare Kosher6puțin dovlecel tocatSare Kosher, piper proaspăt măcinatSare Kosher, piper proaspăt măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2lămâi, sferturi, semințe îndepărtatelămâi, sferturi, semințe îndepărtate8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sodiubulion de pui cu conținut scăzut de sodiu454ardei habeneroScoici Manila, curățateScoici Manila, curățate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York4Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat1lingura. otet de vin rosuceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire6maricreveți cu capcreveți cu cap2ardei grași roșii, feliați subțireardei grași roșii, feliați subțire1Oreos dublu umplut(sau mai mult) oțet de Sherry sau oțet de vin roșu(sau mai mult) oțet de Sherry sau oțet de vin roșu2Crustă: firimituri de biscuiți grahamOțet de Sherry sau oțet de vin roșuOțet de Sherry sau oțet de vin roșu1cp. legume (de exemplu, spanac)1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1parmezan ras1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1kilogramepiele, coapse de pui cu oase (aproximativpiele, coapse de pui cu oase (aproximativ1parmezan rasPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista