Orez fiert și ceapă
Orezul fiert și ceapa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 213 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Fiartă Cu Umplutură De Orez Dulce, Ceapă albă-ceapă glazurată, și Ceapă Roșie Fiartă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Aruncați orezul în apa sărată clocotită și fierbeți exact 5 minute.
Topiți untul în caserolă. Când untul face spumă în caserolă, amestecați ceapa. De îndată ce sunt bine acoperite cu unt, amestecați orezul și condimentele. Acoperiți și gătiți foarte încet în cuptorul de 300 de grade timp de aproximativ 1 oră, amestecând ocazional. Orezul și ceapa ar trebui să devină foarte fragede și, de obicei, vor deveni galben auriu deschis. Condimente corecte.
Poate fi gătit cu câteva ore în avans și reîncălzit mai târziu.
Chiar înainte de servire, amestecați smântâna și brânza, apoi untul. Gustați din nou pentru condimente. Se transformă într-un vas de legume fierbinte și se presară pătrunjel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;