Orez Dulce
Orezul dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 359 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 155 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ou, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Orez Jaggery sau Gur Walay Chawal / orez dulce folosind Jaggery, Orez Dulce, și Orez Dulce Portughez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, untul și apa la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Bateți împreună 2 căni de lapte, făină, zahăr, ou și extract de vanilie într-un bol și turnați amestecul de lapte peste orezul fiert. Se amestecă pentru a combina și se fierbe la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă 1 cană lapte integral, smântâna, stafidele și scorțișoara până se amestecă bine și se lasă să se răcească câteva minute.