Orez de nucă de cocos cu ghimbir proaspăt și coriandru
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Orezul de nucă de cocos cu ghimbir proaspăt și coriandru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 230 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de legume, sare, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și Pilaf de orez cu nucă de cocos-coriandru, Burgeri Proaspeți De Ton Cu Ghimbir Și Coriandru, și Năut Curry cu ghimbir proaspăt și coriandru.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună bulionul de legume, laptele de cocos, ghimbirul proaspăt ras și sarea într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Se amestecă coriandru.