Orez De Caju

Orez De Caju
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul de caju ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 242 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper serrano, ceapă verde, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orez De Caju, Pilaf De Orez Caju, și Orez Cu Lămâie-Caju.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul sushi nefiert într-o sită cu ochiuri fine. Clătiți sub apă rece, amestecând orezul până când apa curge limpede (aproximativ 30 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Combinați orezul, apa și sarea într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Descoperiți și puf de orez. Se amestecă caju, ceapă verde, coriandru, piper serrano și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CajuCaju
OțetOțet
OrezOrez
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista