Orez Curry Vegan

Orez Curry Vegan
Rețeta orez Curry Vegan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, coroană de broccoli, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Vegan Curry-Cartofi Dulci Condimentați Și Burgeri De Orez Sălbatic, Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, și Cupcakes Vegan Brussel Carrot Curry cu glazură de brânză cremă și reducere Curry de arțar.

Instrucțiuni

1
Am una dintre acele invenții minunate, aragazul de orez. Am pus orezul, laptele de cocos, Apa, turmericul, pudra de ceapă, pudra de usturoi și sarea în aragazul de orez și am făcut clic pe "on."Am folosit 2 căni de apă, dar este posibil să aveți nevoie de puțin mai puțin în funcție de orezul pe care îl folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
TurmericTurmeric
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
2
Tăiați broccoli în flori și așezați florile și morcovii în coșul cu aburi care merge deasupra aragazului de orez (sau abur deasupra aragazului). Dacă folosiți aragazul pentru orez la abur, lăsați orezul să gătească timp de zece minute înainte de a pune aburul de legume deasupra lor.Când aragazul de orez merge " Faceți clic pe."Totul este făcut. Am tocat legumele fierte în mușcături mai mici și le-am aruncat în aragazul de orez împreună cu fasolea garbanzo. Am dat totul o agitare bună pentru a amesteca toate ingredientele împreună, am adăugat niște piper proaspăt măcinat și o atingere mai multă sare după gust și am servit! Nu a fost frumos, dar într-adevăr a făcut gust destul de al naibii de bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Orez AragazOrez Aragaz
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista