Orez Curry Cu Păstrăv Afumat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul curry cu păstrăv afumat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 431 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ceapă, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orez prăjit cu păstrăv afumat, Kedgeree (Orez Britanic Curry Cu Eglefin Afumat), și Păstrăv Afumat.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă cu 2 inci; se aduce la fierbere, apoi se scoate de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Transferați într-un bol cu apă cu gheață pentru a se răci.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și pudra de curry și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile și orezul și gătiți, amestecând, până când roșiile încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați 2 1/2 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și reduceți focul la minim; gătiți până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute. Se amestecă cilantro și se condimentează cu sare și piper.
Cojiți și sferturiți ouăle. Aruncați verdeața mixtă cu sucul de lămâie, restul de 1/2 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust într-un bol. Împărțiți amestecul de orez între farfurii și acoperiți cu păstrăvul afumat și ouăle.