Orezul cu var de nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos, și Pui de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Clătiți orezul până când apa curge limpede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Încălziți uleiul de cocos și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati orezul si fulgii de cocos timp de 3 pana la 4 minute. Se amestecă sucul de lămâie, apoi se adaugă laptele de cocos, bulionul de pui, sarea și coaja de tei. Aduceți la fierbere mică, apoi acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Supă De Pui
Lapte De Cocos
Ulei De Cocos
Suc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Unt
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc și se păstrează acoperit timp de 5 minute. Puf cu furculiță și condimentează cu piper.