Orez Cu Unt Ars

Orezul cu unt ars ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 276 calorii. Un amestec de unt, orez, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Mountain Angel Cupcakes Alimentare Cu Glazură De Unt Ars Și Un H, Pătrate uimitoare de dovleac cu glazură de scorțișoară cu unt ars, și Unt De Arahide Ars Caramel Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookies.
Instrucțiuni
Așezați bulionul de pui și orezul într-un vas mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute.
În ultimele 5 minute de orez, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se rumenesc și spuma începe să se limpezească. Acesta va fi un maro închis, similar cu ciocolata.
După ce orezul a fiert la foc mic timp de 15 minute, scoateți-l de pe foc.
Turnați untul ars peste el, având grijă să nu stropiți. Nu amestecați în orez. Înlocuiți capacul și lăsați să stea timp de 15 minute. Se amestecă și se condimentează cu sare după gust înainte de servire.