Orez cu nucă de cocos și linte (Arroz con Coco y Lentejas)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orez cu nucă de cocos și linte (Arroz con Coco y Lentejas) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cățel de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos), Orez cu nucă de cocos și creveți (Arroz Con Coco y Camarones), și Arroz con Coco (budincă de orez cubanez cu nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și înmuiați lintea timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Adăugați lintea, frunza de dafin, sarea și apa. Acoperiți și gătiți la foc mediu aproximativ 30-40 de minute sau până când lintea este gătită și apa este absorbită.Aruncați frunza de dafin, adăugați orezul și amestecați până se combină.
Adăugați laptele de cocos și dați la fiert, apoi reduceți focul la minim, acoperiți oala și lăsați-o să fiarbă la foc mic timp de 20 de minute.
Se ornează cu coriandru proaspăt și se servește.Aș dori să mulțumesc Sarah la Vazhayila și Pooja la experimente în bucătăria mea pentru premii.Kreativ BloggerI iubesc blogul tău