Orez cu nucă de cocos și linte (Arroz con Coco y Lentejas)

Orez cu nucă de cocos și linte (Arroz con Coco y Lentejas)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orez cu nucă de cocos și linte (Arroz con Coco y Lentejas) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cățel de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos), Orez cu nucă de cocos și creveți (Arroz Con Coco y Camarones), și Arroz con Coco (budincă de orez cubanez cu nucă de cocos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și înmuiați lintea timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați lintea, frunza de dafin, sarea și apa. Acoperiți și gătiți la foc mediu aproximativ 30-40 de minute sau până când lintea este gătită și apa este absorbită.Aruncați frunza de dafin, adăugați orezul și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați laptele de cocos și dați la fiert, apoi reduceți focul la minim, acoperiți oala și lăsați-o să fiarbă la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se ornează cu coriandru proaspăt și se servește.Aș dori să mulțumesc Sarah la Vazhayila și Pooja la experimente în bucătăria mea pentru premii.Kreativ BloggerI iubesc blogul tău
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
8
Un Blog Minunat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista