Orezul cu Mozzarella, Prosciutto și mazăre este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. O porție conține 623 calorii, 22g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți mazăre mică, parmezan, mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Mazăre Italiană (Mazăre Cu Prosciutto), Mozzarella și Prosciutto în Carrozza, și Prosciutto, pepene galben și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă orezul într-o oală medie cu apă clocotită, sărată și se gătește până aproape gata, aproximativ 15 minute. Se amestecă mazărea. Gatiti pana cand mazarea si orezul sunt gata, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Serviți imediat.
5
Variații: variați planta aici dacă aveți acces la una proaspătă bună. Frunzele tocate de mentă,chervil, salvie sau fenicul ar fi toate excelente. : Pentru un fel de mâncare cu gust mai ascuțit, înlocuiți 1/2 cană Pecorino Romano ras cu parmezanul ras sau folosiți o combinație a celor două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Chervil
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Mozzarella proaspătă: mozzarella proaspătă este o brânză albă moale, blândă, care se combină bine cu ingrediente cu aromă puternică. Brânza, care este formată într-o bilă și de obicei ambalată plutind în apă într-o cadă de plastic, este disponibilă atât sărată, cât și nesărată. Soiul nesărat ni se pare prea fad; o sărare ușoară scoate în evidență aroma evazivă de lapte proaspăt a brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Proaspătă
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Recomandarea vinului: stilul tradițional al vinurilor albe italiene este crocant, curat, ușor și destul de neutru în aromă-o combinație ideală care nu va învinge acest fel de mâncare. Soave, Frascati și Orvieto vor funcționa bine, dar un Vernaccia di San Gimignano, cu corpul său ușor mai plin și aroma de migdale, va fi cel mai bun dintre toate.