Orez Cu Lămâie-Caju

Orez Cu Lămâie-Caju
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul cu lămâie-caju ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 705 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți orez basmati, suc de lămâie, turmeric și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Orez De Caju, Orez De Caju, și Pilaf De Orez Caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați orezul și un vârf generos de sare și fierbeți până abia al dente, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți, scuturând excesul de apă. Întoarceți orezul în tigaie. Acoperiți bine și gătiți la foc foarte mic timp de 10 minute. Pufați orezul cu o furculiță, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați semințele de muștar și gătiți la foc moderat până când încep să apară, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
6
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și turmericul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TurmericTurmeric
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați caju și naut și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
CajuCaju
8
Adăugați orezul și sucul de lămâie și aruncați pentru a combina. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista