Orez Cu Iaurt
Orezul cu iaurt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pulbere de asafoetida, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez caș (orez Indian cu iaurt), Orez Cu Iaurt, și orez cu caș , cum se face orez cu caș (orez cu iaurt) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Încălziți ghee-ul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați piperul de chile rupt și gătiți până la parfumat, aproximativ 30 de secunde. Amestecați semințele de muștar negru și gătiți până când încep să apară, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Se ia de pe foc și se amestecă turmericul, frunzele de curry și pudra de asafoetida.
Bateți laptele, iaurtul și condimentele ghee împreună într-un castron mare până se omogenizează. Îndoiți orezul până se amestecă bine. Se condimentează după gust cu sare, apoi se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.