Orez Cu Ciuperci La Cuptor
Orezul de ciuperci coapte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 207 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez Cu Ciuperci La Cuptor, Orez Cu Ciuperci La Cuptor, și Orez Cu Ciuperci La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 5 minute. Se amestecă orezul, bulionul și sarea; aduceți la fierbere. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; acoperiți și coaceți la 400 timp de 20 de minute. Descoperi; lasa sa stea 3 minute.