Orez Coco Cu Ceapă Verde
Orezul Coco cu ceapă verde este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 244 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez cu usturoi cu ceapă verde și coriandru, Orez cu lămâie cu mazăre și ceapă verde, și Orez Sălbatic Cu Slănină, Ciuperci Și Ceapă Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într - un sos mediu-oală la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand continuu.
Adăugați orez și turmeric; saut până când orezul devine galben. Se amestecă nuca de cocos neîndulcită.
Adăugați bulion și 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Opriți căldura, descoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă ceapa verde și se servește.