Orez brun și sălbatic
Orez brun și sălbatic Potpuriu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fasole, morcovi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Orez Sălbatic Potpuriu, Carne de vită și orez sălbatic, și Tomato Wild Rice Potpuriu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului, omițând untul.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, sotează ceapa și fasolea verde în ulei timp de 2 minute.
Adăugați ciupercile, morcovii și piperul; sotati 3-5 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați legume și migdale la orez fiert; se amestecă până se amestecă.