Orez Aragaz Languste Cozi

Orez Aragaz Languste Cozi
Cozi de raci aragaz orez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, orez, margarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker languste și creveți (ușor), Sos De Orez Languste, și Caserola de raci și orez.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați orezul, ardeiul verde, ceapa, ceapa verde, cozile de languste, bulionul de pui, roșiile tăiate cubulețe, margarina, pătrunjelul și condimentul Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Cozi De LangusteCozi De Languste
Supă De PuiSupă De Pui
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei GrasArdei Gras
MargarinăMargarină
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă în aragaz orez, și se fierbe timp de 1 ciclu, sau până când lichidul este absorbit, aproximativ 30 de minute. Gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista