Orecchiette cu Salsa Cruda și Ricotta

Orecchiette cu Salsa Cruda și Ricotta
Rețeta Orecchiette cu Salsa Crudan și Ricottan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 601 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți busuioc, roșii, ricotta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salsa de Tomatilla [salsa Verde Cruda], Salsa Cruda, și Scoici cu Salsa Cruda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele, cu excepția pastelor și ricotta, într-un castron mare, cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
PastePaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea, amestecând ocazional, 20 de minute.
3
Între timp, gătiți orecchiette într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (3 linguri sare pentru 6 qt apă) până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți pastele și aruncați cu salsa de roșii. Se condimentează cu sare și piper și dollop cu ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză RicottaBrânză Ricotta
TomateTomate
PastePaste
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Per porție: 593 calorii, 15g grăsimi (5G saturate), 24mg colesterol, 491mg sodiu, 93G carbohidrați, 6G fibre, 22g proteine
6
Date Nutriționale
7
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista