Rețeta Orecchiette cu Salsa Crudan și Ricottan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 601 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți busuioc, roșii, ricotta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salsa de Tomatilla [salsa Verde Cruda], Salsa Cruda, și Scoici cu Salsa Cruda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați toate ingredientele, cu excepția pastelor și ricotta, într-un castron mare, cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Piper
Paste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea, amestecând ocazional, 20 de minute.
3
Între timp, gătiți orecchiette într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (3 linguri sare pentru 6 qt apă) până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orecchiette
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți pastele și aruncați cu salsa de roșii. Se condimentează cu sare și piper și dollop cu ricotta.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.