Orecchiette cu Pancetta, mazăre și ierburi proaspete
Orecchiette cu Pancetta, mazăre și ierburi proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 673 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de arpagic, brânză pecorino-romano, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește întreg prăjit la grătar umplut cu ierburi proaspete și învelit în Pancetta, Fettuccine cu panglică de dovlecei cu mazăre și ierburi proaspete, și Orecchiette cu Pancettan și Broccoli.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata pana cand sunt al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Topiți untul într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat, amestecând, până abia începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și jalapeo și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați mazărea și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați pastele împreună cu apa rezervată pentru paste și brânza. Condimentați generos cu piper și gătiți la foc moderat până când sosul este gros și cremos, aproximativ 2 minute. Se amestecă arpagicul, pătrunjelul și menta și se servește imediat.