Orecchiette cu Pancetta, mazăre și ierburi proaspete

Orecchiette cu Pancetta, mazăre și ierburi proaspete
Orecchiette cu Pancetta, mazăre și ierburi proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 673 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de arpagic, brânză pecorino-romano, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește întreg prăjit la grătar umplut cu ierburi proaspete și învelit în Pancetta, Fettuccine cu panglică de dovlecei cu mazăre și ierburi proaspete, și Orecchiette cu Pancettan și Broccoli.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Topiți untul într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat, amestecând, până abia începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
5
Adăugați usturoiul și jalapeo și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați mazărea și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Adăugați pastele împreună cu apa rezervată pentru paste și brânza. Condimentați generos cu piper și gătiți la foc moderat până când sosul este gros și cremos, aproximativ 2 minute. Se amestecă arpagicul, pătrunjelul și menta și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista