Orange Roughy Într-Un Sos De Ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați portocala aspră într-un sos de ciuperci. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, pesmet condimentat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Portocaliu aspru cu sos Tartar, Portocaliu aspru cu un sos de ardei roșu, și Portocaliu aspru cu sos de mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o tigaie cu folie de aluminiu și acoperiți cu spray de gătit.
Într-o cratiță medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu, gătiți și amestecați ciupercile și ceapa aproximativ 4 minute. Condimentează cu piper de lămâie, condimente italiene, piper și sare.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Amestecați bine iaurtul și parmezanul.
Aranjați fiecare file aspru portocaliu în tigaia pregătită peste aproximativ 2 linguri din amestecul de ciuperci. Topiți fileurile cu amestecul de ciuperci rămas.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele se înmoaie ușor cu o furculiță. Se condimentează cu boia și se ornează cu pătrunjel pentru a servi.