Orange Roughy Într-Un Sos De Ciuperci

Orange Roughy Într-Un Sos De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați portocala aspră într-un sos de ciuperci. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, pesmet condimentat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Portocaliu aspru cu sos Tartar, Portocaliu aspru cu un sos de ardei roșu, și Portocaliu aspru cu sos de mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o tigaie cu folie de aluminiu și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu, gătiți și amestecați ciupercile și ceapa aproximativ 4 minute. Condimentează cu piper de lămâie, condimente italiene, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Piper De LămâiePiper De Lămâie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Amestecați bine iaurtul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
4
Aranjați fiecare file aspru portocaliu în tigaia pregătită peste aproximativ 2 linguri din amestecul de ciuperci. Topiți fileurile cu amestecul de ciuperci rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orange RoughyOrange Roughy
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele se înmoaie ușor cu o furculiță. Se condimentează cu boia și se ornează cu pătrunjel pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista