Orange Roughy Într-Un Sos De Ciuperci

Orange Roughy Într-Un Sos De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați portocala aspră într-un sos de ciuperci. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, pesmet condimentat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Portocaliu aspru cu sos Tartar, Portocaliu aspru cu un sos de ardei roșu, și Portocaliu aspru cu sos de mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o tigaie cu folie de aluminiu și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-o cratiță medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu, gătiți și amestecați ciupercile și ceapa aproximativ 4 minute. Condimentează cu piper de lămâie, condimente italiene, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Amestecați bine iaurtul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4
Aranjați fiecare file aspru portocaliu în tigaia pregătită peste aproximativ 2 linguri din amestecul de ciuperci. Topiți fileurile cu amestecul de ciuperci rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orange RoughyOrange Roughy
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele se înmoaie ușor cu o furculiță. Se condimentează cu boia și se ornează cu pătrunjel pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista