Orange Pie II

Orange Pie II
Orange Pie II necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1299 calorii, 17g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, lapte condensat, segmente de mandarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cireșe, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați amestecul de băuturi portocalii, laptele condensat și crema de brânză. Bateți la viteză mare cu un mixer electric până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă amestecul în crusta de cracker graham și se răcește timp de 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
3
Se ornează cu topping bătut și segmente de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarin Portocaliu SecțiuniMandarin Portocaliu Secțiuni
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista