Omletă Spaniolă De Cartofi
Omleta de cartofi spaniolă ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 287 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 74 de cenți pe porție. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, ouă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Încercați Omletă Spaniolă De Cartofi, Tortillan Espanola ( cartofi spanioli "omletă"), și Omletă Spaniolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei în tigaie rezistentă la cuptor de 8 sau 9 inci la foc mediu.
Adăugați 1/3 din cartofi; acoperiți cu straturi de 1/3 fiecare ceapă și usturoi.
Se presară ușor cu sare și piper. Repetați straturile de 2 ori. Gatiti 5 minute. Întoarceți ușor amestecul de cartofi; gătiți încă 5 minute.
Scoateți amestecul de cartofi din tigaie; așezați în strecurătoare.
Scurgere. Se spală tigaie.
Preîncălziți broilerul. Bateți ouăle într-un castron mare.
Adăugați amestecul de cartofi; se amestecă ușor.
Lăsați să stea 10 minute.
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați amestecul de ou; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul tigaiei. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 2 minute, ridicând ușor omleta ocazional pentru a preveni lipirea de tigaie.
Așezați tigaia la 4 până la 6 inci de la căldură. Se fierbe 10 minute sau până când centrul este setat și partea superioară este ușor rumenită. Tăiați ușor în jurul marginii pentru a slăbi omleta din tigaie; glisați omleta din tigaie pe farfurie.
Tăiați în pene sau pătrate de dimensiuni mușcate.
Serviți cald cu scobitori.