Omletă Pentru Cuptor Cu Ciuperci
Omleta cuptorului cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 421 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Un amestec de bucăți reale de slănină, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Încercați Omletă Cu Brânză Și Ciuperci, Omletă De Cuptor De Aur, și Omletă Cuptor Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, sotează ciupercile în unt până se înmoaie; se scurge. Într-un castron, combinați făina, ouăle, laptele și piperul până se omogenizează. Se amestecă 1 cană brânză, slănină și ciuperci.
Se toarnă într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, neacoperite, la 375 de minute timp de 18-20 de minute sau până când ouăle sunt complet setate.