Omletă la cuptor elvețian
Omleta elvețiană la cuptor ar putea fi doar rețeta fără gluten și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 187 de calorii , 11 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți zahăr, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28% . Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ trulatul cu omletă elvețiană , omleta cu șuncă și omleta elvețiană și omleta elvețiană și cârnați la cuptor .
Instrucțiuni
Într-un 10-in. tigaie rezistenta la cuptor, gatiti si amestecati ceapa rosie si zaharul in ulei la foc mediu timp de 10-12 minute sau pana se rumenesc.
Scoateți 1/4 cană; pus deoparte.
În tigaie, amestecați ceapa verde, muștarul și cimbru.
Se ia de pe foc. Într-un castron, bate ouăle, apa, sarea și piperul.
Se toarnă în tigaie, se presară cu 1/4 cană de brânză.
Coacem, neacoperit, la 375° timp de 10-15 minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat. Acoperiți cu amestecul de ceapă rezervat și brânza rămasă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!