Omletă la cuptor cu pere
Omleta cu pere la cuptor ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție conține 239 de calorii, 6 g de proteine și 10 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, zahăr, făină și scorțișoară măcinată. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 30 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Omleta Denver la cuptor, Omletă la cuptor pentru brunch și Omletă Denver la cuptor.
Instrucțiuni
Într-un cuptor rezistent la 10 inchi. tigaie, topim untul la foc mediu. Se amestecă scorțișoară, ghimbir și 1 lingură de zahăr. Gatiti 1 minut sau pana cand zaharul se dizolva.
Adăugați pere. Reduce caldura; gătiți timp de 5 minute sau până când perele se înmoaie, amestecând din când în când.
Se ia de pe foc; aranjați perele uniform în tigaie.
Într-un castron mare, amestecați făina, 1 lingură de zahăr, gălbenușurile de ou și vanilia până se omogenizează. Într-un castron mic, bate albușurile spumă cu zahărul rămas până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor în amestecul de gălbenușuri de ou doar până se omogenizează.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 10 minute sau până când se umflă și devine maro auriu.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.