Omletă la cuptor cu dovlecei, praz, Feta și ierburi
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Omleta la cuptor cu dovlecei, praz, Feta și ierburi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, înlocuitor de ouă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Omletă albuș de ou cu spanac, Fetan și ierburi, Omletă de dovlecei, ceapă și brânză Feta, și Frittata cu praz și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați orez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Așezați orezul într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 32
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați prazul; acoperiți și gătiți 12 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Scoateți din tigaie; adăugați prazul la orez. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; creșteți căldura la mediu.
Adăugați dovleceii; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Scoateți din tigaie; adăugați dovleceii la orez.
Adăugați înlocuitorul de ou și următoarele 5 ingrediente (prin ouă) la amestecul de orez; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de ouă într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 35 de minute sau până se rumenesc și setați.