Omleta italiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.7 pe portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți piper, ciuperci, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Omletă Italiană, Omletă Italiană, și Ole Omletă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ciupercile și dovleceii în 2 linguri de unt până se înmoaie; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
În aceeași tigaie, topiți untul rămas. Într-un castron mic, bateți ouăle, apa, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
3
Adăugați în tigaie (amestecul trebuie să se stabilească imediat la margini). Pe măsură ce ouăle se pun, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Când ouăle sunt stabilite, lingura amestec de legume pe o parte si se presara cu branza. Îndoiți cealaltă parte peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
Ouă
5
Se ia de pe foc.
6
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați ingredientele sosului rămas; gatiti si amestecati timp de 5 minute sau pana se incalzeste.